Een P2P-oplossing. Zo gepiept!

Benieuwd hoe snel we jouw systeem kunnen koppelen?

Neem contact op

Droom jij van procesoptimalisatie pur sang? En werk jij met een inkoopsysteem zoals Coupa, ProActive of SAP? Kies dan voor een API-koppeling en integreer ons platform in jouw P2P- of ERP-systeem.
Zo zijn handmatige handelingen verleden tijd, maak je het proces nog veiliger, accurater en efficiënter en tot slot is het gewoon een stuk makkelijker. Houden we van!

De voordelen van een p2p-oplossing

100%
foutloos.

Gegevens zoals kostenplaatsen en entiteiten worden automatisch aan de bestelling gekoppeld en uitgewisseld tussen beide systemen. Hierdoor zijn human errors niet langer aan de orde.

Minder mankracht,
minder kosten.

Deze automatiseringsslag bespaart een enorme hoeveelheid handelingen, tijd en dus geld. Nog meer kosten besparen? Ga dan voor een volledig geautomatiseerde betalingsflow door middel van XML-facturatie.

Controle en
veiligheid.

Met een systeemkoppeling beschik je over het allerhoogste controle- en beveiligingsniveau doordat er geen gebruik wordt gemaakt van separate accounts en wachtwoorden.

Duidelijk en
makkelijk.

Een ingang voor al jouw externe leveranciers, wel zo prettig voor jouw collega’s. Zo voer je eenvoudig centrale regie en is het proces lekker eenduidig.

Koppel ook jouw inkoopsysteem met absoluta

Yes, strak plan!

Ik wil mijn inkoopsysteem koppelen

Vraag vrijblijvend meer informatie over een P2P-oplossing aan.

    Bij verzending van dit formulier ga je akkoord met ons privacy statement