Pastry

De lekkerste bakkers & patissiers op één platform

Ontdek de beste bakkers in jouw regio’s

Bestel direct en reken af met iDeal of Creditcard

Heeft jouw werkgever een bedrijfsplatform?
Dan bestel je direct op rekening

De lekkerste bakkers & patissiers

Bakkers klaar? Bakken maar! Of je nou op zoek bent naar taart, petit fours of lekker smeuïge brownies… We hebben het allemaal. Kies voor een lokale bakker uit jouw omgeving of ga naar de landelijke menukaart taart & gebak. Zoek wat lekkers uit en kies een datum & locatie, onze bakkers doen de rest!

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN

Waarom Absoluta?

Voor ieder wat wils.

Overheerlijk gebak op kantoor, op locatie of direct thuisbezorgd bij de jarige Jet? Alles is mogelijk! En ook de opties voor het gebak zijn eindeloos. Ga jij voor verse fruitgebakjes, red velvet, Limburgse vlaai of de good old slagroomtaart?

Bijzondere wensen of personalisatie.

Een logo of foto op het gebak laten drukken? Cool, dat kunnen onze bakkers voor je regelen. Vers van de pers én gepersonaliseerd, dan zit je zeker gebakken!

Service waar je op kunt bouwen.

Wij zijn pas blij wanneer jij dat bent. Daarom staan we altijd voor je klaar en doen we ons best om alles wat jij bestelt tot in de puntjes te regelen. En mocht het een keer mis gaan? Dan lossen wij het uiteraard voor je op.

Met een op rekening account wordt zakelijk bestellen nóg makkelijker

Je kunt altijd en overal in Nederland kosteloos gebruik maken van ons bestelplatform. Wil je gebruik maken van meer slimme opties die het leveren op kantoor nog een heel stuk leuker en makkelijker maken? Ga dan voor een gratis (ja, écht) op rekening account en ontsluit deze topfeatures.