Privacy & security

Het managementsysteem van het Absoluta platform is ISO27001 gecertificeerd.
Op ons platform vind je meer dan 3000 lokale helden waarbij je veilig food, gifts en more kunt bestellen. Door een streng technisch beleid op het gebied van privacy & security lopen onze klanten geen enkel risico op gegevensschending.

Vertel me meer

Persoonsgegevens en klantdata zijn bij Absoluta maximaal beveiligd

Veel organisaties hebben geen idee welke risico’s online bestellingen met zich meebrengen. Persoonsgegevens worden onbeveiligd meegestuurd met orders waarbij nauwelijks rekening wordt gehouden met de regelgeving rondom AVG. De processen op het Absoluta platform zijn ingericht om persoonsgegevens op de juiste manier te beveiligen, op te slaan en na verloop van tijd te vernietigen. De uitgebreide beveiligingsprotocollen bieden bescherming aan gegevens en persoonlijke data en weerstand tegen ongewenste indringers. Op deze manier neem je geen enkel risico, voorkom je gegevensschending en bied je medewerkers een veilige (werk)omgeving.

The #1 office platform | food, pastry, flowers & gifts

Kortom, door gebruik te maken van de Absoluta bestelomgeving zijn al jouw bedrijfsgegevens optimaal beveiligd waardoor jij geen enkel risico loopt op gegevensschending. Wel zo veilig!

ISO27001

Het managementsysteem van Absoluta is ISO27001 gecertificeerd. Door deze certificering zijn alle persoonsgegevens en klantdata die over het Absoluta platform lopen maximaal beveiligd.

Service level agreement

Absoluta legt de prestatieniveaus, de beschikbaarheid en bereikbaarheid van onze SaaS-dienst, ofwel het Absoluta platform, vast in een SLA. Dat betekent de zekerheid van een stabiele bestelomgeving.

Verklaring van toepasselijkheid

In onze verklaring van toepasselijkheid staat vastgelegd welke beheersmaatregelen wij hebben genomen op het gebied van informatiebeveiliging. Zo bieden we de zekerheid dat alle risicogebieden vanuit ISO in kaart gebracht zijn.

Privacy statement

In ons privacy statement hebben wij vastgelegd welke persoonsgegevens wij verzamelen en hoe we deze verwerken. Zo heb jij de garantie dat wij hier bewust mee omgaan.

Één platform, geen gedoe

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Check de voordelen van het #1 office platform.

Ontdek het platformOntdek het platform

Lijkt het je interessant voor jouw organisatie?

Laat je collega’s kennis maken met het Absoluta platform.