Privacy & security

Op ons ISO27001 gecertificeerde platform vind je meer dan 3000 lokale helden waarbij je veilig food, gifts en more kunt bestellen. Door een streng technisch beleid op het gebied van privacy & security lopen onze klanten geen enkel risico op gegevensschending.

Brochure aanvragenPlatform aanvragen

Persoonsgegevens en klantdata zijn bij Absoluta maximaal beveiligd

Veel organisaties hebben geen idee welke risico’s online bestellingen met zich meebrengen. Persoonsgegevens worden onbeveiligd meegestuurd met orders waarbij nauwelijks rekening wordt gehouden met de regelgeving rondom AVG. De processen op het Absoluta platform zijn ingericht om persoonsgegevens op de juiste manier te beveiligen, op te slaan en na verloop van tijd te vernietigen. De uitgebreide beveiligingsprotocollen bieden bescherming aan gegevens en persoonlijke data en weerstand tegen ongewenste indringers. Op deze manier neem je geen enkel risico, voorkom je gegevensschending en bied je medewerkers een veilige (werk)omgeving.

Tip je collega

The #1 office platform | food, flowers & gifts

Kortom, door gebruik te maken van de Absoluta bestelomgeving zijn al jouw bedrijfsgegevens optimaal beveiligd waardoor jij geen enkel risico loopt op gegevensschending. Wel zo veilig!

ISO27001

Wij zijn ISO27001 gecertificeerd. Door deze certificering zijn alle persoonsgegevens en klantdata die over het Absoluta platform lopen maximaal beveiligd.

Service level agreement

Absoluta legt de prestatieniveaus, de beschikbaarheid en bereikbaarheid van onze SaaS-dienst, ofwel het Absoluta platform, vast in een SLA. Dat betekent de zekerheid van een stabiele bestelomgeving.

Verklaring van toepasselijkheid

In onze verklaring van toepasselijkheid staat vastgelegd welke beheersmaatregelen wij hebben genomen op het gebied van informatiebeveiliging. Zo bieden we de zekerheid dat alle risicogebieden vanuit ISO in kaart gebracht zijn.

Privacy statement

In ons privacy statement hebben wij vastgelegd welke persoonsgegevens wij verzamelen en hoe we deze verwerken. Zo heb jij de garantie dat wij hier bewust mee omgaan.

In no-time jouw bedrijfsplatform

 Hoe werkt het?

  1. Altijd en overal gratis gebruik van ons bestelplatform
  2. Zonder verplichtingen, daar houden we niet van
  3. No worries: wij hanteren dezelfde prijzen als onze leveranciers
Platform aanvragen

Wat krijg je van ons?

Toegang tot ons platform waar jij en je collega’s direct op rekening bestellen bij meer dan 3000 (lokale) leveranciers van food, flowers & gifts.

Platform aanvragen

Hoe regel je dit?

Vul hier je gegevens in en wij regelen binnen no-time een platform voor jouw organisatie!

Platform aanvragen
Ontdek alle voordelen van het Absoluta platform

Lijkt het je interessant voor jouw organisatie?

Laat je collega’s kennis maken met het Absoluta platform.