Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Wie het nummer ‘Mee naar Diemen-Zuid’ van rappers Lange Frans en Baas B nog kent, weet al dat daar wat lekkers te halen valt. Maar dat het lied slechts een voorbode is van ècht lekkers, wordt duidelijk wanneer ‘Jaspers Catering Company’ op deze plek een vestiging opent. In de omgeving ook wel bekend als ‘Jaspers’. In de keuken, die best vergeleken mag worden met een bescheiden voetbalveldje van 1500m2, ontstaan de meest smakelijke culinaire kunstwerken. Van gezonde lunches tot huisgemaakte overwerkmaaltijden, of van een simpele gehaktbal tot de meest fancy 5-gangen diners. Bij deze cateraar zijn de mogelijkheden eindeloos. Met vestigingen van Amsterdam tot aan Amersfoort, kan gelukkig heel Midden-Nederland meegenieten van dit lekkers.

“Mijn droom is echt uitgekomen”, vertelt Jasper Vlek trots. De geboren en getogen Amsterdammer is oprichter van de zaak die hij 16 jaar geleden naar zichzelf heeft vernoemd. Na een jarenlange carrière als chef-kok in verschillende keukens, kwam hij op het idee om als cateraar aan de slag te gaan. “Ik wilde mensen blij maken met puur, goed eten. Ik zag dat er veel kansen lagen om het eten in het bedrijfsleven te verbeteren. De eerste stap om mijn bedrijf op te starten was hiermee gezet. Ondanks dat werken in de horeca me níet met de paplepel is ingegoten, ben ik samen met mijn broer en later met mijn vader het bedrijf begonnen”, vertelt hij lachend. “Zo zie je maar weer dat goed eten toch altijd verbindt”.

Sinds een jaar is het hoofdkantoor neergestreken onder de rook van Amsterdam en telt inmiddels 50 medewerkers. Een rondleiding door de indrukwekkende productiekeuken laat zien waarom Jaspers zo bijzonder is. Terwijl de chefs druk in de weer zijn met het bereiden van heerlijk geurende maaltijden en de dames van de koude keuken bestelde broodjes en salades op naam klaarmaken, valt het op dat er geen aanlengjus of ingekochte slasaus te bekennen is. “Van pakjes en zakjes krijg ik de kriebels”, zegt Jasper. “Onze chefs maken het liefst alles vers en daar gebruiken ze waar mogelijk de mooiste streekproducten voor. Zo houden we de keten kort en weten we bijvoorbeeld precies wat de bakker in het brood stopt en bij welke boer het stukje vlees voor de lunch of de jus vandaan komt. Wel zo fijn als je precies weet wat je eet, voor ons én voor onze klanten”.

Wanneer eten met liefde is bereid, proef je dat volgens Jasper terug in het gerecht. “Je proeft het niet alleen, je ziet het ook. Allemaal dankzij een creatief team dat zich hard inzet om elke lunch, borrel of diner in een belevenis te veranderen”. Zowel in de opmaak van het bord als in de aankleding van een buffet, zijn de chefs bij Jaspers ware culinaire kunstenaars. Alles is tot in de puntjes verzorgd. “Voor een themafeest hebben we zelfs ooit eens een echte lama geregeld. Dat was puur ter decoratie hoor, het beestje is daarna keurig terug naar de eigenaar gegaan”, zegt hij met een knipoog.

Waar hij het meest trots op is kan de bescheiden ondernemer direct vertellen: “Dat ik iedere dag weer met een team vol gepassioneerde mensen aan de slag mag gaan, om anderen blij te maken met goed eten. Dat maakt iedere dag een feestje”. Dat hij liever zijn medewerkers dan zichzelf in de spotlights zet, siert hem aan alle kanten. “Met deze mensen heb ik iets moois opgebouwd. Dankzij hen is dit bedrijf waar het nu is. Jaspers is van ons allemaal en alleen op die manier kunnen we de mooiste en lekkerste producten én de beste service bieden”.

Jaspers-Catering-online-eten-bestellen
Ja, ik ben benieuwd wat Absoluta voor mijn organisatie kan betekenen. Lees hier meer

Leave a Reply