Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Vanaf januari 2017 werkt de eerste lokale Rabobank samen met Absoluta aan het ontwikkelen van een catering propositie voor de lokale Rabobank(en). Na een succesvolle pilot is er een samenwerkingsovereenkomst getekend. Absoluta zal de komende jaren de facilitaire partner van zijn op het gebied van het leveren van onder andere catering in Deurne, Mierlo, Asten en Someren.

Lokale omzetgunning

Door het sluiten van het bedrijfsrestaurant ontstond er direct een uitdaging. Overwerk- en avondmaaltijden en vergaderlunches waren niet meer te leveren vanuit dit mooie grote restaurant. Samen met Absoluta werd het beste van twee werelden gecombineerd. Enerzijds een centraal punt waar alle medewerkers op een uniforme wijze zijn/haar bestellingen kunnen plaatsen. Anderzijds levering door klanten van de Rabobank en dus het behouden van de lokale omzetgunning.

Absoluta faciliteert een online bestelplatform waar door de Rabobank en Absoluta geselecteerde leverancier de producten kunnen presenteren. Medewerkers kunnen dit eenvoudig en snel bestellen en Absoluta zorgt voor de volledige order- en administratieve afhandeling. Een moderne manier van uniformiteit en centralisatie combineren met lokale betrokkenheid, een kernwaarden van de Rabobank.

Absoluta dè partner voor de Rabobank

Absoluta is met meerdere lokale Rabobanken in gesprek om het cateringbeleid en de benodigde diensten te bespreken. Wilt u meer informatie dan mag u contact opnemen met Tom Vinken via
088-0220 303 of t.vinken@absoluta.nl.

Ja, ik ben benieuwd wat Absoluta voor mijn organisatie kan betekenen. Ontdek het Absoluta platform

Leave a Reply