Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Regus is ’s werelds grootste aanbieder van flexibele werkplekoplossingen, met klanten zoals zeer succesvolle ondernemers, particulieren en kapitaalkrachtige multinationals. Om de dienstverlening in Nederland naar een nog hoger niveau te liften is de samenwerking met Absoluta geïntensiveerd. Door de vernieuwde samenwerking kan Regus voortaan op meer dan 70 locaties een uniform banquetingmenu presenteren.

Optimale bediening voor de Regus klant én voor de Regus organisatie

Medio 2017 zijn Regus Nederland en Absoluta gestart met de versterkte samenwerking met als doel het stimuleren van de optimale klantbediening op alle business centers in Nederland. Door middel van een speciaal Regus meetinglunch menu kan de klant van Regus op iedere locatie gebruik maken van een uniform aanbod aan lunchmogelijkheden. Hierdoor ontstaat enerzijds uniformiteit in menu’s, tarieven en productkwaliteit voor de Regus klant en anderzijds zorgt dit voor een efficiënt bestel- en administratieproces voor de Regus organisatie.

Het bestelproces

Absoluta zorgt voor een eenvoudig bestelproces en staat garant voor een lokaal leveranciersnetwerk bestaande uit meer dan 3.000 cateraars. De meetinglunches worden dan ook door de beste lokale leveranciers bereidt en gebracht, waardoor het contact met de lokale ondernemers in tact blijft.

Presentatiematerialen

De meetinglunches worden in de business centers gepresenteerd op de speciaal voor Regus ontwikkelde presentatiematerialen zoals leisteen en bamboe planken met Regus brandmerk. Zo worden de heerlijke lunches op een stijlvolle manier gepresenteerd en ervaart de klant op alle business centers dezelfde kwaliteit.

Mogelijkheden

Uiteraard beschikt de klant over de mogelijkheid om meer dan meetinglunches te bestellen op de Regus centers. Nieuwsgierig? Neem dan contact op met Absoluta via 088-0220 303 of sales@absoluta.nl of loop een Regus business center binnen bij je in de buurt.

Ja, ik ben benieuwd wat Absoluta voor mijn organisatie kan betekenen. Ontdek het Absoluta platform

Leave a Reply