Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Van oorsprong is traiteur Ritt een slagerij. Dit familiebedrijf bestaat al 80 jaar en is een begrip in Kerkrade en omgeving. Sinds 1992 staat de derde generatie onder leiding van Maurice Ritt aan het roer.

‘De slagerij is inmiddels een catering- en partyservice,’ vertelt Maurice Ritt. ‘De meeste producten en gerechten maken we zelf, van pastrami en stoofpotten en de huzarensalade. We kopen vrijwel niets in.’

Biologisch
Het vlees maken ze op een biologische manier. Naast dat het vlees van oorsprong een belangrijk product is voor de zaak, sluit Ritt de ogen niet voor trends. De Limburgse traiteur biedt juist ook vegetarische en veganistische maaltijden aan.

Vooral lunchcatering
‘Lunchen is het nieuwe dineren,’ aldus Maurice Ritt. ‘Daarin bieden wij van alles aan: broodjes, salades, buffetten met gezonde, biologische producten van lokale boeren. Dat maken we voor grote en kleine bedrijven. Bedrijven vragen met name om complete lunches met broodjes, een smoothie en biologisch sapje erbij. Daarbij zijn er met name grote bedrijven die duurzaamheid als speerpunt hebben en die bestellen uitsluitend biologische lunches.’

Van Limburgs tot Italiaans buffet
Die lekkere lunches zijn heel overzichtelijk onderverdeeld in pakketten. In het buffet ‘Ritt Limburgs’ zit bijvoorbeeld Waldorfsalade, Limburgs zuurvlees en gebraden Limburgs Pastei. Er is ook het Italiaans Culinair-buffet met onder meer lasagne, penne met zalm en Italiaans uienbrood. Wat Maurice zelf graag eet, zijn het broodje Duroc-ham, broodje met eigengemaakte prosciutto of met pastrami.

Absoluta denkt met je mee
Bepaalde klanten die zijn aangesloten bij het bestelplatform van Absoluta willen graag bij traiteur Ritt blijven bestellen. Zo is de samenwerking met Absoluta gegroeid. ‘Die samenwerking bevalt goed,’ vindt Maurice Ritt. ‘Absoluta werkt heel strak, duidelijk en toch persoonlijk. Ze denken met je mee.’ Hij verwacht dan ook ‘een langdurige zakelijke verbintenis met Absoluta te hebben, waarin beide partijen tevreden kunnen zijn over de kwaliteit en de omzet’.