Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Vanaf dit jaar is het mogelijk om uw SAP cloud omgeving te integreren in de bestelapplicatie van Absoluta. Het voordeel voor uw organisatie is onder andere de vermindering van de administratieve lasten. Ons doel is om dit jaar ook andere ERP systemen te ontsluiten.

Door de ERP koppeling te realiseren kunnen uw medewerkers vanuit uw eigen ERP omgeving bestellingen plaatsen in onze applicatie. De order wordt na het plaatsen verzonden naar uw omgeving, welke direct de inkooporder aan de verkooporder koppelt. De factuur van de bestelling wordt ook direct verzonden naar uw ERP omgeving. De gegevens worden binnen uw omgeving vergeleken, bij overeenkomst van de gegevens wordt de factuur direct betaalbaar gesteld volgens het vooraf bepaalde beleid.

Op deze wijze wordt de kans op fouten in de communicatie van de orders en de facturen gereduceerd tot 0%. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat alle bestellingen door u geautoriseerd zijn en geplaatst worden binnen het door u aangegeven beleid.

Kortom, er is een zeer grote kostenbesparing te realiseren door deze ERP integratie. Wij informeren u graag over de mogelijkheden binnen uw specifieke omgeving.

Ja, ik ben benieuwd wat Absoluta voor mijn organisatie kan betekenen. Ontdek het Absoluta platform

Leave a Reply