Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Lokaal zichtbaar zijn schept een band en zorgt voor het behoud van binding en reciprociteit. Zo is het een logische gedachte dat de medewerker van een bank de vergaderlunch haalt bij de bakker die altijd op vrijdag komt afstorten of dat de fietskoerier van de bloemist zijn fiets laat onderhouden bij de fietsenwinkel die altijd bloemen bij hem besteld.

Voor grote bedrijven wordt het een uitdaging om de lokale betrokkenheid in stand te houden. De (hoofd)kantoren waar het inkoopbeleid bedacht en uitgezet wordt staan veelal in de Randstad en hebben niet direct zicht op de binding met de regionale of lokale markt. Toch is het voor een corporate niet moeilijk om lokaal betrokken te blijven.

Absoluta heeft een sociaal bestelplatform ontwikkeld dat het mogelijk maakt om catering in te kopen middels een landelijke tool. Deze zorgt voor inzicht, controle en grip op de volledige spend in combinatie met lokale betrokkenheid en omzetgunning. Hierdoor kunnen de medewerkers via het platform bestellen bij lokale ondernemers en blijft de kleinere horeca of catering ondernemer dus contact houden met de grote bedrijven in de omgeving.

Eenvoudig en snel bestellen, met behoud van lokale omzetgunning. Een win-win-win situatie voor alle partijen dus.

Meer informatie?
sales@absoluta.nl | 088-0220 303

Ja, ik ben benieuwd wat Absoluta voor mijn organisatie kan betekenen. Ontdek het Absoluta platform

Leave a Reply