Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Behalve restauranthouder is Poke Chin ook trendwatcher. En dat merk je op je bord. Met zijn restaurants sluit Chin naadloos aan bij de laatste eettrends. “De markt verandert steeds. Japans is een trend en dus hebben we bij Sake ingezet op de Japanse keuken.”

Japans met een vleugje Chinees en Koreaans. De kaart van Sake in Almere heeft ook gerechten met een andere herkomst. Koreaanse beef Retasu Ribua, Vietnamese loempia’s of Italiaanse carpaccio. En dan als toetje choco- of aardbeienmousse. Fusion, een samengestelde keuken met verschillende invloeden, ook helemaal volgens de laatste trends.

Sake is niet zijn enige restaurant. Inmiddels heeft Chin een klein Aziatisch imperium in Almere. Naast Sake runt hij ook Kimono en Sapporo, allemaal Aziatisch maar ook allemaal met een ander accent.

Sake - online eten bestellen

Horecafamilie
Chin’s ouders hadden al een Chinees-Indisch restaurant. En kom je uit een horecafamilie dan blijft het altijd kriebelen. Daarom besloot Chin acht jaar geleden zijn eigen restaurant te openen. Het liep goed en als rasechte ondernemer zag Chin nog eindeloze mogelijkheden. Bij Sake verschijnen er daarom regelmatig nieuwe sushi’s op het menu. Ook bedrijven wil hij graag in zijn klantenbestand. In de loop der jaren heeft hij zijn bezorgservice uitgebreid en krijg je overal in Almere sushi op bestelling. 

Sake - online eten bestellen

Iedere dag rollen
De rijst wordt iedere dag nieuw gekookt en de sushi’s versgerold. Dat is ook een van de redenen dat je voor sushi bij Sake moet zijn: alles is iedere dag versgemaakt. Naast goede gerechten heeft Chin ook een goede service, ook als zijn gasten niet in het restaurant zitten. “Voor de klanten die bestellen leveren we op maat en vragen we om feedback zodat we de service nog kunnen verbeteren. We richten ons steeds meer op de zakelijke markt. De wereld is niet meer van negen tot vijf, ook hier in Almere niet.”

Als in het restaurant
De mensen die nog op hun werk zijn, eten sushi alsof ze in het restaurant zitten. Chin: “De hele kaart leveren we ook op bestelling. Je kunt als bedrijf met bezorging net zo kiezen als een particulier in het restaurant. Maar wil je liever een kant-en-klaar samengestelde box dan kan dat ook. We kunnen hiermee ook aan grote bedrijven leveren. Dat maakt voor ons de samenwerking met Absoluta ook leuk. Kleine bedrijven weten ons al te vinden. Maar ook de grotere bedrijven kunnen we voorzien van Aziatische gerechten.”