Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

“Tasty Donuts & Donuts heeft de lekkerste donuts van Nederland. Dat is een feit.” Eigenaar David Arik valt maar meteen met de deur in huis. “De receptuur onderscheidt ons van anderen. Iedereen kan cola maken maar de smaak van Coca Cola is onderscheidend.”

Tasty Donuts & Coffee is geen Amerikaanse keten, zoals je misschien zou verwachten. In 2012 startten 2 Duitse ondernemers met de eerste Tasty Donuts & Coffee-winkel in het centrum van Frankfurt. En op 30 juni 2017 had Nederland de primeur met de eerste winkel in Hoofddorp.

Tasty Donuts & Coffee - online eten bestellen

Zoveel meer dan donuts
“Tasty Donuts & Coffee heeft niet alleen de lekkerste donuts. We hebben nog veel meer te bieden,” vult David aan. “Mensen denken dat ze gaan zondigen als ze onze winkel binnenstappen. Dat komt door het woord ‘donut’. Maar we zijn ook een lunchroom en hebben gezonde producten. Ik heb liever dat de donuts als een bijproduct worden gezien.”

Gezonde broodjes en salades
“We hebben een uitgebreid assortiment voor de lunch. Door de samenwerking met Absoluta willen we ons meer op bedrijven gaan richten met onze luxe broodjes,” vult David aan. “Zo wordt het broodje hot chicken veel besteld. Net als de sandwich grilled chicken, sandwich tonijn of met zalm. Een broodje gezond hebben we ook. Daarnaast staan er gezonde salades op onze menukaart. Vooral de salade met gegrilde kip en de tonijnsalade zijn populair. Ook hebben we de optie voor een create your own-salade, maar de meeste mensen kiezen voor het gemak van een samengestelde salade.”

Tasty Donuts & Coffee - online eten bestellen

Bezorggebied in Noord-Holland
Het bezorggebied van Tasty Donuts & Coffee is groot. Ze bezorgen in Hoofddorp, Amstelveen, Uithoorn, Haarlem, Cruquius, Nieuw-Vennep en Schiphol. Daarnaast kun je altijd een lekkere donut meenemen als je op pad bent voor je werk , want ze zijn ook te koop in Shell tankstations bij Diemen, Muiden en binnenkort Alkmaar.

Verjaardag of vergadering
Veel mensen, en ook bedrijven, bestellen broodjes en nemen donuts voor erbij. “De donuts zijn een lekkere traktatie voor verjaardagen of vergaderingen. In ons standaard assortiment zitten meer dan 32 smaken. Donuts die we veel verkopen zijn de Oreo, stroopwafel en de red velvet cake (de cake verkruimelen we en doen we erop als topping en de vulling is vanillepudding). Kinderen bestellen het vaakst de koekiemonster-donut of een roze donut.”

Tasty Donuts & Coffee - online eten bestellen

Limited editions
“Mijn persoonlijke favoriet is de hazelnoot: dat is een ongevulde donut met een topping van stukjes hazelnoot en hazelnootchocola. Die smaakt naar Nutella,” vertelt David. “Elke maand hebben we ook 3 à 4 limited editions. Zo hadden we een Sintdonut met speculoosvulling, een Tofifee-donut met hazelnootvulling en één met een kersen amarena-vulling. Daarmee proberen we te variëren en echt een bijzondere aanvulling te maken op het bestaande assortiment.”