Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Donderdag 27 september gaan maar liefst 250 Tempo-Team medewerkers (regio Noord-Oost & Sparq) in een inspirerende omgeving met elkaar in gesprek. Tijdens deze “overwerkavond” worden de medewerkers uiteraard voorzien van een hapje en een drankje, maar wat gebeurt er met de thuisblijvers van de medewerkers, ofwel de partners en kinderen…?

Tempo-Team toont zich een werkgever 2.0 door ook voor de thuisblijvers een lekkere maaltijd te verzorgen. Op de bewuste avond gaat op ongeveer 250 adressen in Nederland om 18:00 uur de deurbel en wordt het thuisfront verrast door de lokale pizzabezorger met overheerlijke pizza’s.

Een geweldig idee, maar onmogelijk om te organiseren zou je denken… Dit is echter niet het geval, samen met Absoluta heeft Tempo-Team dit binnen no-time georganiseerd. Dankzij ons uitgebreide netwerk van lokale leveranciers kunnen wij overal in Nederland pizza’s bezorgen.  Het proces is heel simpel: medewerkers melden zich online aan voor de actie, ze laten weten hoeveel gezinsleden er mee willen eten en welke pizza zij wensen. Vervolgens zorgt Absoluta dat al deze bestellingen onder worden gebracht bij tientallen lokale pizzeria’s. Zo presenteert Tempo-Team zich als een geweldige werkgever, zonder dat het enorm veel tijd kost en bovendien ontvangt de organisatie uiteindelijk maar één factuur.

Wil jij meer weten over deze actie of ook zelf zo’n toffe actie organiseren? Neem contact op met Absoluta via 088-0220303 of sales@absoluta.nl.