Complete ontzorging
Veilige gegevensverwerking
Kies jouw bezorgmoment
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Alle lekkerbekken opgelet! FOOD is weer helemaal terug van weggeweest. Daarom gaan wij vanaf nu iedere maand langs bij drie TOP locals. Van Amsterdam naar Rotterdam en van Tilburg naar Utrecht. Wij stellen ze aan je voor. Want zoals ons motto luidt: “Liever 100 leveranciers in je netwerk, dan één goede kok in huis”. Alleen zo zorgen wij ervoor dat we alle bedrijven in Nederland kunnen voorzien van lekker eten.

We trappen af in het mooie Tilburg, onze thuisbasis! Jezelf trakteren op een heerlijke burger tijdens een overwerkavond? Of juist starten met een goed ontbijt? You crave it, Tilburg got it!

Karakter
Sinds 2008 kookt Karakter heerlijk eten mét, je raadt het misschien al: karakter. Van broodjes tot burgers: alles is dagvers en huisgemaakt. De tosti;s zijn verrukkelijk, de salaes zijn rijkgevuld en tegen de broodjes zeg je U. Wij bij Absoluta zijn fan. Zelfs zó fan dat wij er bijna iedere vrijdag bestellen. De menukaart is gigantisch. Voor elke gelegenheid een heerlijkheid.

De Carpacciobar
Carpacciobars zijn niet meer weg te denken uit Nederland, maar… in Tilburg hadden we de eerste echte. Yay! Anneloes & Nadia waren nog maar 20 & 21 jaar oud toen ze in 2016 hun restaurant openden. Gestart als ‘Vittore C’ in Bank 15, waar de carpaccio’s over de toonbank vlogen. Niet veel later werd De Carpacciobar officieel geopend. Aan de Koestraat, toeval…?

Het toffe aan deze bar is dat ze blijven vernieuwen. Van kalfs- tot octopuscapaccio en van carpaccio gemaakt van tofu tot chocoladecarpaccio. Voor ieder wat wils. En die rundercarpaccio? Die blijft natuurlijk de all time favourite!

De Couscousbar
Iedereen kent het wel: overwerken. Helemaal niet erg, maar met een lekkere maaltijd wordt het wel leuker! Ben jij een beetje klaar met telkens dezelfde overwerkmaaltijd? Er gaat een wereld van smaak voor je open wanneer je bestelt bij De Couscousbar.

In een creatieve concept store in hartje Tilburg is een klein, kleurrijk barretje te vinden. In de keuken vind je Richard, die zijn heerlijke couscous vers aan het bereiden is. Bij binnenkomst word je meteen overrompeld met de heerlijke geur van bouillon, komijn en koriander. De menukaart is eerlijk, verrassend en geschikt voor ieder moment. Maar pas op… de couscous is erg verslavend!

Hungry for food? 

BESTEL DIRECT!

Waarom mensen blij worden van Absoluta.
Ons #1 office platform maakt het bestellen van food, pastry, flowers & gifts slimmer, makkelijker én leuker dan ooit. Vergaderlunches, taart, catering of goede maaltijden nodig op kantoor of op een externe locatie? Regelen we! En ook voor verjaardagscadeaus, een bedankje of bloemetje ben je bij ons aan het juiste adres. Met een op rekening account bestel je voortaan al deze producten direct op rekening. Je krijgt (samen met collega’s) toegang tot een gepersonaliseerde omgeving met jouw standaard (kantoor)locatie(s) en facturatiegegevens. Wel zo handig! Ennee… een account is gewoon gratis!