Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Ton Ton in Waalwijk heeft voor ieder wat wils. Dat is handig voor bedrijven waar veel mensen werken die allemaal trek hebben in iets anders. Van maaltijdsalades tot de beste gerechten van de houtskoolgrill.

Sungur Eyupoglu heeft altijd in de horeca gewerkt. Voornamelijk in eetcafés. Tweeënhalf jaar geleden dacht hij: nu is mijn kans om te beginnen. Hij was er simpelweg aan toe om de stap te zetten.

Ton Ton - online eten bestellen -

Makkelijk onthouden
Vroeger zat er een patatzaak in de Grotestraat in Waalwijk die Ton Ton heette. Dat vond Sungur een pakkende naam, “die is makkelijk voor klanten om te onthouden”.

Houtskoolgrill
“Ton Ton staat voor kwaliteit en service,” vertelt Sungur. Er is voor ieder wat wils, want op de kaart staan veel verschillende soorten gerechten. Van pasta, pizza en shoarmaschotels tot maaltijdsalades zoals een geitenkaassalade en salade niçoise. Waar Ton Ton zich echt in onderscheidt, dat zijn de gerechten van de houtskoolgrill. “Wij hebben de lekkerste spareribs en hamburgers met die echt grillsmaak. De spareribs met bbq-saus zijn mijn favoriet.”

Ton Ton - online eten bestellen - b

Meerwaarde voor Waalwijk
Sungur is trots op zijn zaak. “Het is een mooie zaak qua interieur en we leveren goede producten af. Met onze grillgerechten hebben wij een meerwaarde voor Waalwijk en omgeving.” En die ‘omgeving’ is groot, want het bezorggebied van Ton Ton loopt van Tilburg tot Heusden. Bedrijven kunnen bij Ton Ton op aanvraag ook terecht voor catering.

Late trek
Of je nu een avondmaaltijd wilt bestellen of hebt doorgewerkt en laat op de avond nog trek hebt, bij Ton Ton kun je terecht. “We zijn zeven dagen per week open, van 16.00 tot 01.00 uur en in het weekend zelfs tot 03.00 uur.” Niet dat Sungur er zelf elke dag tot middenin de nacht is. “Maar ik ben er wel vaak.”