Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Ben je liefhebber van de Mexicaanse keuken en woon je in Brabant, dan zit je helemaal goed. In Eindhoven, Tilburg en Breda vind je namelijk een Tortillas-restaurant waar je de lekkerste ovengerechten bestelt.

Bijna 23 jaar al zijn Elly Verzuu en haar man de drijvende kracht achter restaurant Tortillas in Eindhoven. ‘Toen wij begonnen, was Mexicaans eten nog nieuw en onbekend. Pas toen de Wereldgerechten in de schappen kwamen, deden de tortilla’s en taco’s hun intrede in de Nederlandse huishoudens’, vertelt Elly. Dat zou je inderdaad bijna vergeten, want tegenwoordig is de Mexicaanse keuken volledig ingeburgerd.

In Eindhoven, Tilburg en Breda
Het concept met de verse Zuid-Amerikaanse gerechten liep zo goed dat er al snel twee franchisezaken bij kwamen. In een historisch pand aan de (Korte) Heuvel in Tilburg en op de Grote Markt in Breda (met binnentuin en serre!) kun je ook terecht voor een ‘ovenheerlijke’ Mexicaanse maaltijd.

Tapas of Enchiladas
Bij Tortillas vind je namelijk lekkere ovengerechten, zoals de klassieke tortillaschotel met kip of pittig gekruid gehakt, kidneybonen, ijsbergsla, gegratineerde kaas en zure room. Ook serveren ze gezonde salades in royale porties. Dan kies je uit kip, zalm of een vegetarische variant met geitenkaas en spinazie. Erik Ivangh, die al 12 jaar de eigenaar is van de vestiging in Breda vertelt: ‘mijn favoriet zijn de Enchiladas (opgerolde kleine tortilla’s). Die worden vaak besteld, net als de Burrito Autentico, Fajitas en onze tapas zoals de calamares en croquetas (kroketjes die bijvoorbeeld zijn gevuld met spinazie en mozzarella). Die hapjes zijn lekker bij de borrel.’ Ook in Tilburg blijken de Enchiladas hét favoriete gerecht.

Platform van Absoluta
Nu zijn de drie zaken aangesloten bij Absoluta. ‘Ik ben klant bij een grote bank in Breda. Daar vertelde iemand dat de werknemers maaltijden via het platform van Absoluta bestellen’, aldus Erik. Zodoende zijn de Mexicaanse maaltijden van Tortillas nu via Absoluta verkrijgbaar. Goed nieuws voor bedrijven in en om deze Brabantse steden, want wij zijn inmiddels reuze benieuwd naar al die lekkere gerechten en vooral de populaire Enchiladas.