Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Absoluta is de nieuwe landelijke partner voor UPS voor het verzorgen van externe catering, geschenken, gebak en meer. UPS, of United Parcel Service Inc., is een wereldwijd opererend bedrijf met één van de best bekende merknamen ter wereld. Als grootste koerierdienst ter wereld zijn ze tevens toonaangevend op het gebied van speciale transportservices en logistieke, financiële en e-commerceservices. Elke dag dragen zij hun steentje bij aan de goederen-, geld- en informatiestromen in meer dan 220 landen en gebieden wereldwijd. UPS streeft ook op facilitair vlak naar de beste processen en hebben daarom voor een landelijke samenwerking met Absoluta gekozen.

Absoluta biedt de mogelijkheid om met een landelijke oplossing, lokale wensen en persoonlijke service te verenigen. Absoluta biedt middels een op maat gemaakt online platform, een breed assortiment aan van vrijdagmiddagborrel tot ambachtelijke pizza, van vergaderlunch tot mooi boeket. Medewerkers kunnen vanaf nu op alle kantoren via één kanaal lokale, verse en gezonde specialiteiten bestellen.

Door alle catering en gerelateerde zaken bij Absoluta onder te brengen wordt er een fikse procesverbetering doorgevoerd. Daarmee wordt niet alleen het aantal leveranciers maar ook het aantal facturen drastisch teruggeschroefd. Bovendien sluit het online bestellen in één centraal online platform naadloos aan bij de missie van UPS die alles te maken heeft met innovatie, creativiteit en verandering, essentieel voor groei. Een win-win situatie dus!

Ja, ik ben benieuwd wat Absoluta voor mijn organisatie kan betekenen. Over het Absoluta platform