Complete ontzorging
Veilige gegevensverwerking
Kies jouw bezorgmoment
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Verse producten van huisgemaakte kwaliteit. Daar staat Noonies Bedrijvenlunch uit Tilburg voor. “Daarom vind ik dat wij tussen het aanbod van Absoluta moeten staan,” aldus eigenaar Rob Zoontjens.

Rob Zoontjens is een echt horecadier. Al zijn hele leven werkt hij in diverse horecazaken. Samen met zijn vrouw Janny Zoontjens-Mutsaers is hij eigenaar van 3 hotels: de Postelse Hoeve in Tilburg (“daarmee zijn we op tv geweest bij RTL4”), Hotel de Druiventros in Berkel-Enschot en een hotel in Zeeland. Steeds vaker kregen ze de vraag of ze mensen konden bedienen met catering. Dus toen de kans zich voordeed om Noonies Bedrijvenlunch over te nemen, greep het ondernemersechtpaar die met beide handen aan.

Noonies Rob Zoontjes bestellen lunch eten online

Vers geleverd
“Omdat we gebruik kunnen maken van de mogelijkheden en voorzieningen van onze hotels, kunnen we veel meer verzorgen,” vertelt Rob. “In de keuken van hotel De Druiventros komen tot ’s morgens 11 uur de orders binnen. Dan worden de broodjes klaargemaakt en vanaf 12 uur worden de bestellingen vers geleverd in Tilburg en een grote straal daaromheen.”

Ook spoedbestelling
En als je catering op een ander tijdstip wenst dan kan Noonies dat ook verzorgen. Of je nu een borrel op maat wilt of een ingelaste spoedvergadering hebt. In goed overleg kan Noonies veel voor bedrijven beteken op het gebied van eten. Van broodjes gezond, pulled chicken of huisgemaakte tonijnsalade tot maaltijdsalades en warme soepen.

Noonies lunch eten online bestellen

Trendsetter
Noonies bestond al 15 jaar toen Rob de zaak overnam en was destijds trendsettend. “We leveren al aan veel grote bedrijven in de buurt. Accountantskantoren, banken, overheidsinstellingen. Al die klanten geven wij nu weer de volle aandacht.”

Noonies lunch online bestellen eten

Noonies hoort bij Absoluta
Voor Rob Zoontjens staat Absoluta voor kwaliteit. “Bij Absoluta zijn de beste partijen aangesloten, die servicegericht zijn en een bepaalde structuur en kwaliteit bieden. Ik vind dat Noonies daar tussen hoort, want daar staan wij ook voor. Bovendien moet het eenvoudiger worden om (zakelijk) dingen te bestellen, of je nu een bos bloemen of een maaltijd nodig hebt. Met Absoluta zetten we die stap.”