Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Waterschap Brabantse Delta zorgt voor veilige dijken en kades, zuivert rioolwater, verbetert en bewaakt de kwaliteit van het oppervlaktewater en regelt de hoogte van het water in Midden- en West-Brabant. In haar bedrijfsvoering hecht het Waterschap veel waarde aan de belangen van de samenleving en een duurzame samenwerking met de omgeving. Een samenwerking met Absoluta past daarom perfect in het beleid.

Door te kiezen voor het bestelplatform van Absoluta bestelt Brabantse Delta voortaan al de lunches/maaltijden voor cursussen, opleidingen en overwerkavonden uitsluitend bij lokale leveranciers. Zo worden op diverse locaties in hun beheersgebied transportbewegingen beperkt, wordt het inkoopproces van de organisatie geoptimaliseerd én de duurzaamheidsdoelstellingen behaald.

Wij zijn blij dat ook dit Waterschap voor de unieke inkoopoplossing van Absoluta kiest en kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

Wil jij meer informatie over Absoluta? Vraag hier een brochure aan of neem direct contact op met Absoluta via 088-0220 303 of sales@absoluta.nl.