Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
100% veilige gegevensverwerking

Zin in een lekkere baan bij de meest bruisende scale-up van Brabant?

Join our team!  

Over Absoluta.

Absoluta is een hecht team van energieke professionals die graag samenwerken, hoge eisen stellen aan zichzelf en elke dag beter willen worden. Werken bij Absoluta gaat niet alleen om onze epische citytrip of ons maandelijks lunchevent (hoewel: ja, en ja). Het gaat om jou de plek bieden om te doen waar je goed in bent in een lekker informele omgeving. Absoluta houdt van ambitieuze en loyale collega’s die er samen voor willen gaan. 

Maar genoeg over ons. Wij zijn benieuwd naar jou!

Dit is ons karakter.

Lekker open

Ons kantoor is net zo open als onze no-nonsense karakters. We zijn lekker informeel en hebben aandacht voor iedereen: de klant, onze leveranciers en voor elkaar. Het delen van goede ideeën wordt gewaardeerd, sterker nog, dat verwachten we van je.

Samen sterk

In ons vriendenteam is iedere schakel onmisbaar. We helpen elkaar en zijn super loyaal. Zo zetten we allemaal een stapje extra, voor en met elkaar. Aan gezelligheid geen gebrek en successen vieren we samen. Pak jij deze week het sabreerzwaard uit de kast?

Gewoon doen

Absoluta is een energieke club met een can do mentaliteit. Ruiken we kansen, dan gaan we ervoor. Een - op het oog - onmogelijke vraag? Fixen we. En snel ook, dat vergt aanpassingsvermogen, zelfstandigheid en flexibiliteit. Ga jij daar ook lekker op?

Super gedreven

We hebben een flinke groeiambitie en willen de allerbeste van Nederland zijn. We zijn onwijs eager om dit doel samen te behalen. Hiervoor hebben we ambitieuze aanpakkers nodig die snappen wat hiervoor nodig is en daar graag hun steentje aan bijdragen. Let’s go!

Wat werken bij Absoluta extra leuk maakt.

Meer dan 34 vakantiedagen om lekker op te laden
Serveer jouw signature dish tijdens het lunchevent
Ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen
Jaarlijkse citytrip op kosten van de baas
Successen vieren we samen
Iedere maand een andere sport ontdekken

Hungry for a change?

Open sollicitatie.

Enne… Staan er geen geschikte vacatures bij, maar ben jij ervan overtuigd dat jij samen met ons Absoluta verder kan brengen? Stuur dan een mailtje met jouw open sollicitatie naar hrm@absoluta.nl. 

Mooie klanten die wij al blij maken.