Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
100% veilige gegevensverwerking

Zin in een lekkere baan bij het meest bruisende scale-up van van Brabant?

Samen bezorgen wij collega’s & relaties een goed gevoel.

Absoluta is een hecht team van energieke professionals die graag samenwerken, hoge eisen stellen aan zichzelf en elke dag beter willen worden. Werken bij Absoluta gaat niet alleen om onze epische citytrip of ons maandelijks lunchevent (hoewel: ja, en ja). Het gaat om jou de plek bieden om te doen waar je goed in bent in een lekker informele omgeving. Absoluta houdt van ambitieuze en loyale collega’s die er samen voor willen gaan.

"Natuurlijk is ook voor onze harde werkers alles
lekker geregeld."

Waarom jij wilt werken bij Absoluta.

Vakantiedagen & vakantiegeld

Op basis van een fulltime dienstverband ontvang van je 30 vakantiedagen om lekker lang op te laden, 15 uur me-time & 24 uur lief & leed. Daarnaast wordt je vakantiegeld dat je opspaart een keuzebudget. Je kunt kiezen tussen jaarlijks of maandelijks uitbetalen, voorschot of omzetten in vakantiedagen.

Een berg leuke tripjes & uitjes

Een tot in de puntjes verzorgd personeelsweekend (aankomende zomer gaan we naar Barcelona ;)) én – voor wie wil – een ski-weekend! Check hieronder onze PC jaarkalender.

Sporten op kosten van de baas

Sporten en vitaliteit vinden wij belangrijk bij Absoluta. Daarom organiseren wij maandelijks een sportactiviteit waar je kosteloos aan kunt deelnemen.

Dit is ons karakter.

Lekker open

Ons kantoor is net zo open als onze no-nonsense karakters. We zijn lekker informeel en hebben aandacht voor iedereen: de klant, onze leveranciers en voor elkaar. Het delen van goede ideeën wordt gewaardeerd, sterker nog, dat verwachten we van je.

Samen sterk

In ons vriendenteam is iedere schakel onmisbaar. We helpen elkaar en zijn super loyaal. Zo zetten we allemaal een stapje extra, voor en met elkaar. Aan gezelligheid geen gebrek en successen vieren we samen. Pak jij deze week het sabreerzwaard uit de kast?

Gewoon doen

Absoluta is een energieke club met een can do mentaliteit. Ruiken we kansen, dan gaan we ervoor. Een - op het oog - onmogelijke vraag? Fixen we. En snel ook, dat vergt aanpassingsvermogen, zelfstandigheid en flexibiliteit. Ga jij daar ook lekker op?

Super gedreven

We hebben een flinke groeiambitie en willen de allerbeste van Nederland zijn. We zijn onwijs eager om dit doel samen te behalen. Hiervoor hebben we ambitieuze aanpakkers nodig die snappen wat hiervoor nodig is en daar graag hun steentje aan bijdragen. Let’s go!

Hungry for a change?

Open sollicitatie.

Enne… Staan er geen geschikte vacatures bij, maar ben jij ervan overtuigd dat jij samen met ons Absoluta verder kan brengen? Stuur dan een mailtje met jouw open sollicitatie naar hrm@absoluta.nl. 

Lets go.
#lekkergeregeldcollega