Wij zijn Absoluta

Zullen we elkaar beter leren kennen?

Neem contact op

Wij hebben een revolutie op het gebied van zakelijk bestellen in gang gezet met ons innovatieve platform dat het leven op kantoor een stuk makkelijker maakt.

En nog steeds verbeteren we ons platform continu met slimme features en nieuw aanbod waarmee het bestellen van food, flowers & gifts een stuk slimmer, duurzamer en gewoon leuker wordt dan ooit.

Beloftes die we absoluut nakomen

We zijn er voor je.

We begrijpen dat iedere bestelling goed geregeld moet worden en begrijpen wat jij hierbij belangrijk vindt. Uiteraard zijn we pas blij als jij dat bent en we doen dus graag net dat stapje extra zodat we je nooit teleurstellen.

Onze innovaties brengen je verder.

Wij zijn verslaafd aan innovatie en geloven dat het altijd nog slimmer kan. Door deze drive blijven wij onszelf ontwikkelen en bieden we jouw organisatie altijd de slimste en meest betrouwbare techniek.

Overal waar je het nodig hebt.

Een lunch op kantoor, overwerken bij een klant, thuiswerken of een bloemetje voor je collega in het ziekenhuis? We kunnen het allemaal overal in Nederland regelen. Jij bepaalt de locatie, wij regelen de rest!

Ontdek het beste aanbod.

Wij weten wat er gaat gebeuren in de markt en willen altijd voorop lopen. Daarom blijven we ons aanbod continu vernieuwen en werken we samen met passievolle leveranciers die het verschil maken, op welke manier dan ook.

Werken bij Absoluta

Wij werken in een hecht team met jonge ambitieuze mensen. Samen doen wij er alles aan om onze ambities en beloftes waar te maken.

Wil jij samen met ons werken aan het succes van het #1 office platform en zo ook je steentje bijdragen aan onze revolutie?

Naar werken bij