Word partner van Absoluta

Krijg toegang tot ons zakelijke netwerk van klanten en verhoog je omzet!

MELD JE AAN

Absoluta is continu op zoek naar toffe lokale leveranciers die lunches, fastfood, catering of bijvoorbeeld taarten leveren. Kun jij dit bezorgen, wil je jouw omzet verhogen en meer zakelijke klanten bereiken? Lees dan verder en meld je aan.

Al meer dan 3000 bezorgrestaurants, cateraars, bloemisten en lunchleveranciers gingen je voor!

Dit kun je van ons verwachten

Meer zakelijke klanten, meer omzet.

Ons #1 office platform wordt uitsluitend gebruikt door bedrijven. Het voordeel hiervan is dat de gemiddelde ordergrootte vrij hoog is en dat er vooral in de daluren op werkdagen besteld wordt.

Jouw eigen menukaart en voorwaarden.

Jij bepaalt zelf jouw bezorggebied en productaanbod. Daarnaast hanteren we dezelfde prijzen, bezorgkosten en aflevervoorwaarden zoals je gewend bent.

Optimale ontzorging waar je op kunt rekenen.

Onze servicedesk staat zeven dagen per week voor je klaar. We adviseren de klant over jouw assortiment & service en qua facturatie nemen we alles uit handen zodat jij je kunt focussen op de producten en bezorging.

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN

Yes, strak plan!

IK WIL OOK MEER BESTELLINGEN

Meld je vrijblijvend aan als bezorgpartner van Absoluta.

  Bij verzending van dit formulier geef je aan dat je de producten zelf bezorgt.
  Bij verzending van dit formulier ga je akkoord met ons privacy statement

  Leveranciers aan het woord

  Wij zijn Munt Saladebar en zitten in het centrum van Nijmegen. Wij serveren fresh feelgood food, in de vorm van salades, soepjes, burgers, smoothies en gebakjes. Door de samenwerking met Absoluta voorzien wij dagelijks medewerkers van bedrijven in de omgeving van een gezonde maaltijd, en dat is wat wij het liefste doen!

  Charlot, Saladebar Munt

  Poké Perfect biedt een gezond en gevarieerd aanbod van poké bowls aan, via inmiddels 7 restaurants in 3 steden. Absoluta biedt ons een goede en gemakkelijke manier om grote corporates te bereiken. Anderzijds biedt het platform hen de mogelijkheid om op een eenvoudige manier gebruik te maken van verschillende leveranciers zonder de financiële rompslomp. Via hen leveren wij onze poké bowls geregeld aan bedrijven als KPMG, ABN Amro en Nespresso.

  Quinta & Gerrit Jan, Poké Perfect

  Wij zijn Broodje Daan Amsterdam. Een oergezellige Amsterdamse broodjeszaak net buiten het centrum met een goede prijs kwaliteit verhouding. Door Absoluta hebben we meer bestellingen gekregen. De samenwerking is prettig doordat ik vaak dezelfde medewerkers spreek. Ze weten hoe jij je bedrijfsvoering doet en houden daar rekening mee. Kunnen wij iets niet leveren dan wordt dit opgelost door een andere partner. Dit werkt prettig zodat we allemaal de klanten tevreden houden.

  Daniëlle, Broodje Daan

  Wij zijn Hemelse Broodjes, een broodjeszaak in het Brabantse Etten-Leur. Naast hemelse broodjes verzorgen wij ook lunches en catering. Wij vinden het prettig om met Absoluta samen te werken door de goede wisselwerking van beide kanten. We proberen elkaar te helpen waar we kunnen. Door deze samenwerking met Absoluta hebben wij al veel mooie nieuwe klanten gekregen en hier dan ook veel lekkernijen bezorgd.

  Bram, Hemelse Broodjes