Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Vanaf nu maakt ook Woningcorporatie Ymere gebruik van het innovatieve bestelplatform van Absoluta. Woningcorporatie Ymere is werkzaam in de Metropoolregio Amsterdam (Amsterdam, Almere, Haarlem, Haarlemmermeer en Weesp). Bij Ymere werken zo’n 900 mensen. Ze vinden elkaar in de drijfveer iets nuttigs en belangrijks te doen voor de maatschappij. Samen werken ze aan één gemeenschappelijk doel: mensen een thuis geven.

Ymere heeft afgelopen tijd hard gewerkt aan een compleet nieuw cateringbeleid. Voorheen waren er op de verschillende locaties, overal verschillende voorzieningen getroffen. Dit resulteerde o.a. in een groot aantal leveranciers en dus ook een groot aantal te verwerken facturen.

Door dit probleem organisatie breed aan te pakken, zorgt Ymere voor centraal beleid rondom catering. Met één inhouse cateraar én de dienst van Absoluta wordt de gehele organisatie volledig bediend en kunnen medewerkers nog steeds gebruik maken van de beste lokale leveranciers.

Overwerkmaaltijden, vergaderlunches, bloemen, gebak en geschenken worden vanaf nu op één platform besteld. Medewerkers hoeven niet langer naar de supermarkt te fietsen voor koekjes bij de koffie of last-minute naar de bloemist voor een bloemetje. Maandelijks ontvangen zij slechts één factuur + een management rapportage. Hiermee zorgen zij voor een gestroomlijnd proces, een enorme reductie van facturen en maximaal inzicht in de kosten.