Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
100% veilige gegevensverwerking

Bezorg je collega's & relaties een goed gevoel.

Wij zijn Absoluta.

Wij maken het zakelijk bestellen van food & attenties een feestje!

Foodplatform.

Bestel lunch, maaltijden & catering bij lokale leveranciers

Ons bestelplatform maakt het bestellen van food slimmer, makkelijker & leuker dan ooit. Bestel bij de beste lokale bezorgrestaurants & cateraars voor op het werk.

Attentieplatform.

Verras met cadeaus, bloemen & gebak van topkwaliteit

Wij hebben de beste bloemisten & leveranciers met attenties waar je echt blij van wordt verzameld. Bestel op ons platform en maak zakelijk Nederland blij met 'n tof cadeau of bloemetje.

Een bedrijfsomgeving.

Met een bestelomgeving op maat kunnen al jouw collega’s op rekening food & attenties bestellen. Compleet gepersonaliseerd, facturatie op maat en eventueel gekoppeld aan jouw inkoopsysteem.

Meesterlijke maatwerkconcepten.

Maak indruk met een tof geschenk op maat!

Wil jij jouw persoonlijke boodschap overbrengen met een uniek cadeauconcept op maat? Wij pakken je collega’s en/of relaties vast en zeker in op een manier die zij niet snel zullen vergeten. Wij verrassen en ontzorgen je graag, van A tot Z.

Mooie klanten die wij al blij maken.

02-12-2022
10/10

Van het uitzoeken van een product en het personaliseren daarvan tot het verzenden van de pakketjes. Het contact liep soepel en vlot. Er wordt meegedacht en gekeken naar wat de beste optie is voor jouw bedrijf en medewerkers. Het voelt echt als een samenwerking. Ik ben dus enorm tevreden!

Kimberly Overvest Ballast Nedam

19-04-2021
10/10

Absoluta ontzorgt op een klantgerichte, vriendelijke en persoonlijke manier. Altijd meedenkend en oplossingsgericht. Hun reacties zijn altijd vrolijk en leiden naar een snelle uitvoering van je wens.

Ronald Schalkwijk ABN AMRO

26-11-2022
9/10

Of je nu op zoek bent naar een bos bloemen, een leuk cadeautje of iets lekkers om te eten.. Je kan er genoeg vinden! Leuk dat er ook gedacht wordt aan seizoenen en andere feestelijke momenten in het jaar.

Annemiek ING