Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
100% veilige gegevensverwerking

Feestmoment voor de teams van BENU.

Yes, target behaald!

BENU verrast alle teams die hun target hebben behaald met ’n cadeau om dit samen te vieren!

Blije teams

Jaarrond

Samen vieren

Target behaald? Dat moet gevierd worden!

Bij BENU apotheken werken alle medewerkers kneiter hard om hun targets te halen. BENU vond het daarom tijd om dit te belonen. Ze willen alle teams die hun target behalen verrassen met ’n tof cadeau. Een cadeau waarbij samen iets leuks doen centraal staat. Wij bedachten een mix aan toffe pakketten om ervoor te zorgen dat er een feestje gevierd kan worden met het team!

"Wat leuk dat we op deze manier met het team kunnen vieren dat we onze targets behaald hebben!"

Het concept

Target behaald? Dat moet natuurlijk gevierd worden. Samen, als team! Want wat is er leuker dan samen vieren dat je doelstellingen zijn behaald. Juist, dit vieren onder het genot van een lekker hapje en/of (alcoholvrij) drankje. Samen staat centraal in de pakketten die we hebben samengesteld voor BENU. We bieden verschillende gevarieerde pakketten aan waar de teams uit kunnen kiezen, zodat er voor elke collega wat wils is. Let’s celebrate together!

De teams kunnen bijvoorbeeld gaan voor een ontbijtpakket om samen de dag goed te starten. Willen ze liever samen theeleuten? Dan kunnen ze het high tea pakket bestellen. Voor de collega’s liever proosten met ’n drankje & borreltje hebben we borrel- & high wine pakketten samengesteld, zowel met als zonder alcohol. Tot slot kunnen de creatievelingen aan de slag gaan met het maken van hun eigen (alcoholvrije) cocktails of gin tonics. Een ding is zeker: genoeg keuze om samen te vieren!

En wil BENU op een leuke manier aan de teams laten weten dat ze hun target hebben behaald? Dan kunnen ze een A5 kaart in BENU-stijl versturen naar de locaties. Met dit extraatje wordt het nóg feestelijker!

Ook
indruk maken
met 'n tof concept?