Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
100% veilige gegevensverwerking

Kerstgeschenken met 'n herinnering voor het CJIB

Make it a December to remember!

In december 2022 regelden wij 1600 kerstgeschenken voor de medewerkers van het CJIB, hierbij stond het maken van herinneringen centraal.

1600 blije medewerkers

December 2022

Eindejaarsgeschenk

Make it a December to remember!

Samen herinneringen maken is het mooiste dat er is. Daarom was het CJIB op zoek naar een kerstgeschenk waarbij ‘herinneringen maken’ centraal stond. De organisatie wilde een pakket waarmee collega’s gestimuleerd werden om bewust hiermee aan de slag te gaan. Niet alleen, maar gezellig samen met familie, vrienden en collega’s. Daarnaast moesten de cadeaus blijvend én duurzaam zijn. Met deze uitgangspunten gingen we aan de slag met het ontwikkelen van een tof concept!

"Met dit pakket wordt het écht een December to remember. Thanks CJIB!"

Het concept

En zo ontstond het ‘Make it a December to remember’ pakket met mooie producten met ’n verhaal. Zo werden alle ontvangers meegenomen in het totaalconcept en uitgedaagd om herinneringen te maken. Met het ‘Winter Doeboek’ kon men er lekker op uit, knutselen of kokkerellen. Met vrienden en/of familie natuurlijk! Met de rugtas (gemaakt van plastic flessen) en de glazen drinkfles konden ze de natuur in op een mooie winterse dag. En op druilerige dagen konden ze hun vrienden uitdagen voor een omschrijf & raad spel! Dit allemaal onder het genot van heerlijke en duurzame lekkernijen.

Uiteraard werd iedereen – geheel in thema – getriggerd om deze mooie herinneringen met elkaar te delen. In de box zat daarom ’n polaroid frame met de hashtags #CJIB & #makesmemories die men kon gebruiken bij posts op socials. Dat maakte het pakket 100% onvergetelijk! En als kers op de taart werd het kerstgeschenk verpakt in een mooie duurzame box: de ‘Dutch Design Chair’. Deze verpakking kan worden omgebouwd tot een bijzettafel en/of kruk. Een échte blijvende eyecatcher waar iedereen vrolijk van wordt!

Ook
indruk maken
met 'n tof concept?