Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
100% veilige gegevensverwerking

Alle mantelzorgers in 't zonnetje

Gemeente Rotterdam bedankt haar vrijwilligers

Mantelzorgers zijn van onschatbare waarde, zo vindt ook Gemeente Rotterdam. Daarom bedankt de gemeente iedere vrijwilliger die een naaste helpt met de Altijd goed bon.

Mantelzorgers

2021 tot heden

Waardering uitspreken

Gemeente Rotterdam bedankt haar vrijwilligers

In Nederland zijn maar liefst 5 miljoen inwoners mantelzorger, een flink aantal dat een onmisbaar onderdeel vormt van ons zorgsysteem. Als een van de grootste gemeentes van Nederland telt Rotterdam meer dan 600.000 inwoners. Tienduizenden hiervan zijn afhankelijk van mantelzorg of bieden dit aan een hulpbehoevende naaste. Om al deze mantelzorgers te bedanken voor hun vrijwillige inzet zocht de gemeente naar een passend bedankje dat waardering toont én in de smaak valt.

"Een blijk van waardering kan zoveel met je doen."

Het concept

De doelgroep is zeer divers. Je hebt mantelzorgers van alle leeftijden, met zeer verschillende achtergronden en interesses. Om deze reden koos de gemeente voor de Altijd goed bon. Alle mantelzorgers die online een mantelzorgverklaring invullen krijgen twee opties waar ze zelf een keuze uit kunnen maken: een Rotterdam pas met ov-tegoed of ’n Absoluta Altijd goed bon. Deze bon kan men inwisselen voor tientallen toffe cadeaubonnen of een donatie aan een goed doel. Zo is er voor ieder wat wils en krijgt iedereen een cadeau waar die echt wat aan heeft.

Ook
indruk maken
met 'n tof concept?