Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
100% veilige gegevensverwerking

Eindejaarsgeschenk om waardering uit te spreken

Fijne feestdagen van Hago Zorg!

Voor Hago Zorg ontwikkelden wij drie eindejaarsconcepten om waardering uit te spreken naar alle collega’s tijdens de feestdagen.

4300 blije medewerkers

December 2022

Eindejaarsgeschenk

Fijne feestdagen namens Hago Zorg!

Hago Zorg was op zoek naar een eindejaarsgeschenk waarmee de organisatie waardering kon uitspreken naar alle 4300 medewerkers. De eindejaarsgeschenken moesten bestaan uit food en non-food producten, waardevol zijn en een verhaal vertellen. Het moest een cadeau zijn waar iedereen blij van wordt, ongeacht herkomst, leeftijd en geslacht. Kernwaarden als waardering, diversiteit, genieten en samenzijn vormden ook een belangrijk uitgangspunt. Met deze input zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van diverse concepten. Lees je mee?

Medewerkers kunnen hun bakcreatie delen op social media en 'n toffe prijs winnen!

De concepten

Heel Hago Zorg bakt.

Met dit eindejaarsgeschenk kunnen medewerkers aan de bak met een goedgevuld bakpakket. In het pakket zit, naast ingrediënten om een cake te bakken, een menukaart met instructies om deze te maken. Daarnaast zit er een persoonlijk kaartje bij, gemaakt van snoeppapier. Collega’s kunnen elkaar uitdagen door hun creaties op social media te delen met #heelhagozorgbakt. Verbinding all over the place! De tien collega’s die het mooiste meesterwerk hebben gecreëerd krijgen uiteraard een toffe prijs, die door ons lekker geregeld wordt. Bakkers klaar? Delen maar!

Work hard, play together.

Samen zijn tijdens de feestdagen, daar is dit concept op gebaseerd. Samen herinneringen maken, foute kerstfilms kijken en lekker snacken. Het ‘work hard, play together’ cadeaupakket bestaat uit een Pathé Thuis voucher om heerlijk een avondje op de bank te ploffen en een film te kijken. Popcorn kan hierbij natuurlijk niet ontbreken! En is die film klaar? Dan zitten er oer-Hollandse spelletjes in het pakket om de avond gezellig samen af te sluiten.

De wereld rond met Hago Zorg.

De reis begint op kantoor. Tijdens dit eerste geefmoment krijgen alle medewerkers een ‘boarding pass’. Via een QR-code komen zij op ons platform waar ze een van de 5 wereldse cadeaupakketten met culinaire producten kunnen bestellen. De medewerkers kunnen op reis naar Azië, Noord-Europa, Zuid-Europa, Zuid-Amerika of Afrika. Tijdens het tweede geefmoment ontvangen de medewerkers het gekozen pakket. Ready for take off?

Ook
indruk maken
met 'n tof concept?