Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
100% veilige gegevensverwerking

De verjaardagsservice voor Hello Fresh

Happy birthday to you!

Met onze jaarronde verjaardagsservice voor Hello Fresh zorgen wij dat elke jarige job ’n tof cadeau ontvangt op zijn of haar verjaardag.

Ruim 800 jarigen per jaar

2022 tot heden

Feliciteren

Happy birthday to you!

Hello Fresh, dé service waarmee je wekelijks boxen ontvangt om maaltijden te maken, kennen we inmiddels allemaal. Dagelijks maakt dit bedrijf duizenden huishoudens in Nederland blij met lekkere recepten voor gevarieerde maaltijden. Hello Fresh houdt er niet alleen van om haar klanten blij te maken, maar verrast ook graag haar eigen medewerkers. Dit jaar mochten ruim 800 medewerkers worden verblijd met een cadeau op hun verjaardag. Speciaal voor deze jarigen ontwikkelden wij de Hello Fresh verjaardagsservice!

"Wat leuk om op deze manier verrast te worden!"

Het concept

Een leuk verjaardagscadeau voor alle medewerkers, op een lekkere manier geregeld. Fixen we! Maandelijks ontvangen wij vanuit Hello Fresh een lijst met alle jarigen van de maand. Wij zorgen ervoor dat de cadeaus op tijd bij de jarigen op de mat vallen. En het cadeau? Dat is er een waar iedereen gegarandeerd blij van wordt! De jarige job ontvangt een Pathé Thuis voucher in een stoere kraft envelop om te genieten van een heerlijk filmavondje op de bank. Ook zit er een persoonlijk kaartje bij in Hello Fresh stijl én confetti om het feestje helemaal compleet te maken. Let the party begin!

Ook
indruk maken
met 'n tof concept?