Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
100% veilige gegevensverwerking

Museum cadeau voor alle medewerkers van KPMG

Ter vervanging van het jubileumfeest.

Het jubileumfeest van KPMG kon niet doorgaan vanwege corona. Toch wilde deze corporate alle medewerkers verrassen met ’n toffe attentie!

4000 blije ontvangers

September 2021

Jubileum

Een jubileum voor KPMG!

KPMG Integrety & Compliance, onderdeel van KPMG Forensic, mocht in 2021 25 kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren had de hoogwaardige dienstverlener op 30 september een groot feest georganiseerd. Helaas gooide corona roet in het eten en kon het feest niet doorgaan. Ter vervanging van deze grote happening was KPMG op zoek naar een verrassend cadeau waarmee ze beleving én lekkers kon trakteren aan alle hardwerkende collega’s. Daar dachten wij maar al te graag over mee!

"Wauw, wat hebben wij genoten van een dagje museum. Dankjewel KPMG!"

Het concept

Onbeperkt prachtige musea bezoeken die ons land rijk is. Wie wil dat nou niet? Aangezien KPMG op zoek was naar een verrassend cultureel cadeau met beleving, boden wij de museumjaarkaart aan. Een cadeaukaart waarmee de ontvanger een jaar lang onbeperkt kan genieten van de Hollandse cultuur. Deze kaart is verpakt in een toffe branded museumbox met witte wijn, notenmix, gemengde chocoladepinda’s en uiteraard een persoonlijk kaartje. De lekkernijen zijn voorzien van een kunstzinnige opdruk, zodat de medewerkers na hun museumbezoek kunnen genieten van een kunstzinnige borrel. En dat werd gewaardeerd!

Ook
indruk maken
met 'n tof concept?