Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
100% veilige gegevensverwerking

Kwaliteit.

Wij focussen ons op het waarmaken van datgene we afspreken. Het leveren van kwaliteit, op elk onderdeel binnen onze organisatie. Om het thema kwaliteit ook écht de focus te geven die het verdient, hebben wij dit laten auditen en certificeren. Door middel van ISO9001 houden we de aandacht op het kwaliteitsmanagementsysteem. Afspraak is afspraak, bereikbaarheid, assortiment & leveranciers zijn thema’s die voorbij komen tijdens audits. Met Absoluta ben je verzekerd van kwaliteit, elke dag weer!

Het
feedback rapportcijfer 9,3
maakt ons trots maar zeker niet laconiek! Wij doen alles voor een goed gevoel.

Focus op kwaliteit.

Waar focussen we ons op?

Onze organisatie

Wij zijn ISO9001 gecertificeerd. Dit houdt in dat ons kwaliteitsmanagementsysteem goed functioneert, hier zijn we trots op! Wij focussen ons iedere dag op het nakomen van onze afspraken. Onze bereikbaarheid en reactiesnelheid zijn twee belangrijke graadmeters. Heb je een vraag? Dan word je geholpen. Snel en persoonlijk, wij doen niet aan chatbots of computerstemmen. Je krijgt direct een medewerker aan de lijn. Onze processen zijn zo ingericht dat we kwaliteit kunnen waarborgen. Dit wordt intern getoetst door onze KAM-coördinator en extern door een daarvoor aangewezen bureau. Zo houden we onszelf scherp.

Onze partners

Samenwerken is van groot belang. Wij werken met meer dan 3000 leveranciers samen om mooie en kwalitatief goede producten te presenteren op ons foodplatform en in onze Looff cadeaushop. De samenwerking met onze partners is gericht op het leveren van kwaliteit. We meten dit en bespreken maandelijks de voortgang. Kunnen we zaken verbeteren, dan doen we dat. Op een slimme en sympathieke manier samenwerken met passievolle leveranciers waar je op kunt rekenen. Zo bezorgen we je collega’s & relaties een goed gevoel, met aandacht voor iedereen!

Ons assortiment

Het assortiment op ons foodplatform en in onze Looff cadeaushop is met zorg samengesteld. Onze leveranciers presenteren kwaliteitsproducten en leveren zoals afgesproken. Met onze duidelijke feedbackprocedure kunnen we snel schakelen en jouw order begeleiden waar nodig. Wij stellen een assortiment samen op geef- en eetmomenten, categorieën en uiteraard voor het maken van impact. Zo kun je eenvoudig kwalitatief goede en duurzame producten bestellen.

Certificering & score

ISO9001

Het kwaliteitsmanagementsysteem van Absoluta is geaudit en gecertificeerd. Dit betekent dat wij onze werkwijze en processen op een kwalitatief goede manier hebben ingericht. Betrouwbaarder kan niet!

9,3

Een rapportcijfer om trots op te zijn! Vanuit onze reviews bij Feedback Company worden bij beoordeeld met een 9,3. Daar zijn we natuurlijk super trots op, maar dat maakt ons niet lui! Iedere dag staan we op om alles te doen voor een goed gevoel.

Kwaliteit in beeld.

Wat doen we dan precies?

Bereikbaarheid en reactiesnelheden

Persoonlijke contact met een adviseur is bij Absoluta vrij normaal. We werken niet met chatbots en computergestuurde antwoorden. Nee… je krijgt bij ons altijd een van onze vrolijke medewerkers aan de lijn. Bellen is binnen 1 minuut reactie, mailen binnen 4 uur een antwoord en heb je een andere vraag of aanvraag dan gaan we daar gelijk mee aan de slag. Binnen twee dagen een offerte, misschien zelfs wel eerder.

Feedback

Het doorgeven van tips, complimenten en feedback mag altijd. Wij zijn hier dol op, omdat we dan weten wat we kunnen verbeteren of welke collega of partner we kunnen verblijden met het compliment. Feedback doorgeven over een order, levering of wat dan ook is altijd welkom. Dit kan telefonisch, per email of via de chat maar we hebben ook een online formulier waar je eventueel feedback kan geven. Uiteraard nemen we snel contact op om te kijken wat we voor je kunnen doen, meestal lossen we zaken binnen 1 werkdag op. Gewoon omdat het makkelijk kan!

Van 1 attentie tot 1000 cadeaus op maat

Via onze Looff cadeaushop is het bestellen van 1 cadeau een ‘eitje’, zelfs met Pasen. Maar wij worden ook enthousiast van een groot aantal cadeaus op maat. Met onze ‘meesterlijke maatwerkconcepten’ service ontwikkelen we concepten voor wie dat wil. Een cadeau geven met kerst inclusief branding een verhaal en impact? Kom maar door met die uitdaging, voor ons is niets te gek!

Mooie klanten die wij al blij maken.

11-04-2023
9/10

Unieke presentjes voor medewerkers en zaken relaties. Erg fijn contact gehad en snel kunnen schakelen voor een redelijk uniek pakketje voor een van onze teams. Communicatie en contact verliepen soepel waardoor alles bijtijds geleverd is.

Tamara Tooren Gemeente Rotterdam

25-11-2022
9/10

1 platform waardoor ik volledig wordt ontzorgd. Reageren snel op verzoeken/vragen. Vriendelijk contact. Hospitality hoog in het vaandel.

Jeroen van Oers DHL Parcel B.V.

12-01-2023
10/10

Ik bestel regelmatig iets bij Absoluta en mijn ervaring is alleen maar positief. Goed bereikbaar, fijn contact en altijd vriendelijk!

Sylvia Tuinstra Heijmans

24-04-2023
9/10

Uitstekende service en pro-activiteit! Een duidelijke communicatie en beleving/begeleiding op maat van de klant. Denkt mee met jou om op die manier de beste resultaten te garanderen. Kortom een uitstekende klantenservice en opvolging!

Tryg Garanti

Verzeker je collega’s & relaties van kwaliteit.