Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
100% veilige gegevensverwerking

Een blijk van waardering voor alle harde werkers

PostNL zegt dankjewel!

In april 2022 regelden wij 14.600 gepersonaliseerde attenties voor alle pakketbezorgers van PostNL om hen te bedanken voor de extra inspanningen omtrent de afschaffing van het niet-thuis briefje.

7300 blije bezorgers

April 2022

Waardering uitspreken

PostNL zegt dankjewel!

Bij PostNL zijn duizenden pakket- & postbezorgers in dienst die iedere dag kei hard werken om alle post tijdig te verspreiden. Een flinke uitdaging, zeker gezien de sterk toegenomen drukte de afgelopen jaren. Vanwege een proceswijziging werd er ’n tijdje wat extra’s gevraagd van al deze pakketbezorgers. Het welbekende papieren niet-thuis briefje werd afgeschaft en vervangen door een digitaal bericht (lekker duurzaam, houden we van bij Absoluta!). Om deze verandering bekend te maken werden de bezorgers gevraagd een paar weken lang op ieder adres niet alleen het pakket, maar ook een flyer te overhandigen. Om hen hiervoor te bedanken was PostNL op zoek naar toffe attenties.

"De fruitrepen waren erg lekker. Groet een vrolijke pakketbezorger"

Het concept

Het doel was helder. Om deze waardering op een leuke manier over te brengen bedachten wij diverse concepten in het kader van “PostNL zegt dankjewel”. Bij aanvang & halverwege de communicatiecampagne kregen maar liefst 7.300 pakketbezorgers 29 locaties wat lekkers. Het ene moment een gezond tussendoortje (fruitrepen) en het andere uitdeelmoment een wat minder verantwoorde, maar wel lekkere & oer-Hollandse optie (chocoladestroopwafels met logo & sprinkles in huisstijlkleuren). Beide attenties in een compleet gepersonaliseerde verpakking met persoonlijke boodschap, volledig in stijl van deze mooie organisatie en de digitale campagne. PostNL blij, pakketbezorgers blij! Dat blijkt wel uit de reacties…

Ook
indruk maken
met 'n tof concept?