Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
100% veilige gegevensverwerking

Veiligheid.

Werken in een veilige omgeving is belangrijk, zeker voor al onze klanten en bestellers die persoonlijke gegevens achterlaten in onze Looff cadeaushop of op ons Absoluta foodplatform. Denk bijvoorbeeld aan facturatiegegevens, adressenlijsten voor verjaardagen en nog veel meer. Wij zijn ISO27001 gecertificeerd en hebben daarmee ‘veilig werken’ geborgd. Dataprivacy en de beveiliging van gegevens is bij ons dus in goede en vertrouwde handen!

Ons doel is werken volgens de standaarden van
ISO27001
en ons jaarlijks opnieuw te laten certificeren.

Optimale veiligheid.

Dit doen we om veilig te werken

Beschikbaarheid

Met beschikbaarheid doelen we op het actief zijn van onze diensten, producten en services. Wij garanderen een uptime (beschikbaarheid van onze shops) van 99,8%. Jaar na jaar halen we dit en daar zijn we trots op. Ook de beschikbaarheid van onze telefooncentrale, mail en chat is hoger dan 99%. We kunnen dus met trots kunnen zeggen dat wij altijd bereikbaar zijn voor vragen. Steeds meer organisaties wensen een API koppeling waarmee we systemen aan elkaar kunnen koppelen, ook op dit vlak zijn wij bedreven. Heb jij vragen over een koppeling? Neem dan contact op met hallo@absoluta.nl.

Integriteit

Omgang met gegevens is een belangrijk onderdeel in ISO27001. Wij zorgen ervoor, door middel van separate bedrijfsomgevingen voor al onze klanten, dat bestellers elkaars gegevens niet kunnen inzien. Dit geldt voor onze bestellers maar zeker ook onze partners. Integriteit gaat ook over het feit dat informatie juist, volledig en actueel is.

Vertrouwelijkheid

Vertrouwelijkheid van gegevens spreekt wellicht het meeste tot de verbeelding. Wij hebben alle gegevens beveiligd of geanonimiseerd, waardoor betrouwbaarheid kan worden gegarandeerd. Voor de samenwerking met onze partners is dit van groot belang, waardoor iedereen die met ons samenwerkt verplicht is een (sub)verwerkersovereenkomst te ondertekenen en na te leven.

Certificering

ISO27001

ISO27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. De norm beschrijft hoe en organisatie procesmatig met het beveiligen van informatie om dient te gaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen de organisatie zeker te stellen.

Downloads.

Onze certificeringen downloaden?

Mooie klanten die wij al blij maken.

11-04-2023
9/10

Unieke presentjes voor medewerkers en zaken relaties. Erg fijn contact gehad en snel kunnen schakelen voor een redelijk uniek pakketje voor een van onze teams. Communicatie en contact verliepen soepel waardoor alles bijtijds geleverd is.

Tamara Tooren Gemeente Rotterdam

25-11-2022
9/10

1 platform waardoor ik volledig wordt ontzorgd. Reageren snel op verzoeken/vragen. Vriendelijk contact. Hospitality hoog in het vaandel.

Jeroen van Oers DHL Parcel B.V.

12-01-2023
10/10

Ik bestel regelmatig iets bij Absoluta en mijn ervaring is alleen maar positief. Goed bereikbaar, fijn contact en altijd vriendelijk!

Sylvia Tuinstra Heijmans

24-04-2023
9/10

Uitstekende service en pro-activiteit! Een duidelijke communicatie en beleving/begeleiding op maat van de klant. Denkt mee met jou om op die manier de beste resultaten te garanderen. Kortom een uitstekende klantenservice en opvolging!

Tryg Garanti

Bezorg je collega’s & relaties een veilig gevoel.