Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
100% veilige gegevensverwerking

Een onboardingspakketje voor nieuwe medewerkers

Welkom bij Van Mossel!

Bij elke indiensttreding regelen wij gepersonaliseerde welkomstpakketjes voor de nieuwe medewerkers van Van Mossel om ze welkom te heten en veel werkplezier te wensen.

Nieuwe medewerkers

2022 tot heden

Onboarding

Welkom bij Van Mossel!

Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep is met ruim 4.600 medewerkers in meer dan 70 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste automotive bedrijven in de Benelux. Van Mossel is altijd op zoek naar talent dat zich herkent in hun passie voor mobiliteit en wil deze nieuwe talenten een warm welkom geven. Om hen veel succes en werkplezier te wensen zocht het bedrijf een tof pakket.

"Absoluta laat ons altijd weten dat ze er voor ons zijn. Heel fijn, zeker wanneer je zelf niet altijd de tijd of de creativiteit hebt om zaken uit te denken.”

- Project Manager Corporate Events en Communicatie

Het concept

Nieuwe medewerkers een warm welkom geven. Dat was het hoofddoel van deze opdracht. Met deze gedachte hebben we een leuk pakketje ontwikkeld waarmee nieuwe collega’s zich meteen lekker thuis voelen bij hun nieuwe werkgever. Rond je eerste werkdag ontvang je thuis een brievenbuspakje met daarin een gepersonaliseerde balpen, een heerlijke chocoladereep, een Pathé Thuis voucher & popcorn. Alles volledig in Van Mossel stijl en uiteraard met persoonlijke boodschap. Omdat Van Mossel veel waarde hecht aan ‘samen groeien’ is deze boodschap gedrukt op duurzaam groeipapier. Dit kaartje kan men in de grond stoppen om vervolgens te genieten van mooie bloemen. Lekker symbolisch & altijd goed!

Ook
indruk maken
met 'n tof concept?