Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
100% veilige gegevensverwerking

Absoluta is uitgeroepen tot een World-class Workplace!

Hét bewijs voor goed werkgeverschap!

Dit label wordt alleen toegekend aan organisaties die door eigen medewerkers bovengemiddeld hoog worden gewaardeerd op het gebied van medewerkersbevlogenheid en goed werkgeverschap. We zijn er trots op dat wij de benchmarks van Effectory ruimschoots hebt overtroffen. Thanks collega’s!

Wij maken van het zakelijk bestellen van cadeaus ’n feestje, maar vinden het nét zo belangrijk dat werken bij ons ook ’n feestje is. Daarom besteden wij veel aandacht aan het binden en boeien van onze ambitieuze aanpakkers. We geloven namelijk dat enthousiaste medewerkers de motor zijn van het succes van een onderneming.

Waar we voor staan? We zijn positief kritisch over onszelf én elkaar, met als doel elkaar beter te maken én van elkaar te leren. Dit altijd in ’n open, informele en vertrouwelijke omgeving met aandacht voor iedereen. Met deze mindset bezorgen wij iedereen ’n goed gevoel.

Wat uit het onderzoek naar voren kwam? Meer dan 90% van onze werknemers hebben plezier in hun werk, zijn trots op hun baan en voelen zich binnen onze organisatiecultuur op hun plek.

Uiteraard kwamen er ook punten naar voren die nog beter kunnen. Super waardevolle input! We zullen de feedback van onze medewerkers blijven gebruiken om te innoveren. Zo zetten we samen alles op alles om nog beter te worden & gestructureerd te groeien.

Groei jij met ons mee?

Bekijk dan snel onze openstaande vacatures!