In de huidige maatschappij is het totaal faciliteren van medewerkers van doorslaggevend belang. Het meest mogelijke rendement halen uit het werk, de uren en de werkomgeving is een doelstelling die bij iedere facilitaire afdeling hoog op de agenda staat. ‘Het nieuwe werken’ wat plaats en tijd onafhankelijk werken mogelijk maakt en werk en privé nog dichter naar elkaar toe laat kruipen is hier een voorbeeld van. De ontwikkeling met het werken in scrum teams is hiervan een logisch gevolg. Naast de manier van werken zijn ook de randvoorwaarden van enorme invloed op het uiteindelijke succes. Overige diensten zoals cateringvoorzieningen zijn bepalend voor de sfeer in een kantoorruimte. Op locaties waar geen sfeervolle restaurantomgeving aanwezig is moet er ingespeeld worden op de behoeftes van de medewerker.

Medewerkers op kantoren zonder bedrijfsrestauratieve voorziening kunnen, door de samenwerking met Absoluta, hun cateringbehoefte, makkelijk en snel, lokaal invullen. De administratieve afhandeling is zeer efficiënt ingericht.

Met de bestelportal van Absoluta kan ABN AMRO op alle locaties in Nederland een vergaderlunch, overwerkmaaltijd of andere catering bestellen. De leverancier is altijd de lokale held! Absoluta heeft dagelijks contact met meer dan 3.000 lokale leveranciers en is als intermediair verantwoordelijk voor de juiste afhandeling van de orders. Daarnaast krijgt ABN AMRO via Absoluta totaal inzicht in de gehele spend van de organisatie, waardoor er gericht gestuurd kan worden op de totale kosten.

Meer weten over deze specifieke case? Bel 088-0220 303 Informatie aanvragen