Dagelijks werken via HR dienstverlener, USG People, meer dan honderdduizend mensen bij bedrijven en instellingen op het Europese continent. USG People is ervan overtuigd dat voor het succes van organisaties de mensen het verschil maken. Daarom is het voor USG erg belangrijk om ook hun mensen zo veel mogelijk te ontzorgen, zodat zij op de beste wijze betekenisvolle verbindingen kunnen maken voor klanten en kandidaten. De samenwerking met Absoluta zorgt ervoor dat medewerkers hun vergaderlunches en overwerkmaaltijden niet langer hoeven te declareren maar rechtstreeks en op rekening vanuit hun eigen systeem kunnen bestellen.

De Absoluta portal maakt het voor iedere USG People medewerker mogelijk om eenvoudig eten te bestellen, altijd, overal, op rekening en bij lokale ondernemers.

Een koppeling tussen de systemen van beide partijen zorgt voor een efficiënt bestel- en administratieproces voor USG People. Met deze OCI koppeling wordt een automatische afhandeling van orders en facturen gerealiseerd. Middels de Absoluta portal staat USG in directe verbinding met meer dan 3.000 lokale leveranciers. Zo blijft het voor medewerkers van Start People, Unique, USG Professionals en Secretary Plus mogelijk om de pizza’s bij hun favoriete Italiaan en die heerlijke broodjes bij hun favoriete lunchroom te bestellen, maar dan zonder dit zelf voor te schieten!

Meer weten over deze specifieke case? Bel 088-0220 303 Informatie aanvragen