Regus is een wereldwijde speler op het gebied van verhuur van onder andere kantoorruimtes, meetingrooms en business lounges. Deze van oorsprong Amerikaanse corporate is tegenwoordig actief in meer dan 100 landen en heeft ruim 2.000 centers. Nederland is een succesvolle markt als het gaat om de verhuur van flexibele en structurele werkplekken. Om de meetingroom propositie kracht bij te zetten hebben Regus en Absoluta de armen ineen geslagen met als uitgangspunt: de optimale klantbeleving.

Als corporate organisatie was de binding met lokale leveranciers vaak onbereikbaar, door de samenwerking met Absoluta is dit mogelijk geworden. Altijd en overal lokale en overheerlijke gerechten voor de klanten van Regus.

Absoluta faciliteert een online bestelomgeving waarin de medewerker van Regus eenvoudig en snel bestellingen kunnen plaatsen. Uiteraard is het, naast de landelijke meetinglunch, ook mogelijk om andere klantbehoefte in te vullen. Zijn er speciale wensen dan kan er direct geschakeld worden met de servicedesk van Absoluta, die zijn getraind op het inlossen van verwachtingen. Wil een Regus gast zijn klant verrassen met een bloemetje, een lekker stuk taart of een lokale lekkernij dan wordt het via Absoluta in no-time georganiseerd.

Omdat de optimale klantbeleving een drijfveer is van beide organisaties is er ook aan de presentatie van de producten gedacht. Middels speciale Regus presentatiematerialen kan Regus op alle centers dezelfde professionele uitstraling etaleren. Klanten worden verrast door de moderne en creatieve manier van presenteren. Een succesvolle samenwerking vanwege de optimale inrichting van het bestelproces, de verbinding met de lokale leveranciers en het continue najagen en stimuleren van de klantbeleving.

Meer weten over deze specifieke case? Bel 088-0220 303 Informatie aanvragen