Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
100% veilige gegevensverwerking

Looff cadeaushop.

Verras met cadeaus, bloemen & gebak van topkwaliteit

Waarom de Looff cadeaushop?

Mooie producten van topleveranciers

In onze shop vind je alleen maar topproducten waar je echt blij van wordt. Zo weet je zeker dat je geen troep cadeau geeft.

Voor elke gelegenheid

Iets te vieren, een felicitatie of ‘n bedankje nodig? Er zijn honderden goede redenen om een cadeau te geven. Wij hebben voor alles een tof aanbod!

Van A tot Z geregeld

Mooie cadeaus met ‘n persoonlijk kaartje, bezorgd waar en wanneer jij wilt. Zo ontzorgen we je van concept tot verpakking tot logistiek. Lekker toch?

Voor elk formaat

Bij ons kun je terecht voor al je individuele bestellingen, maar ook voor fikse aantallen zijn wij de juiste partij. Niets is te gek!

Compleet gepersonaliseerd

Indruk maken in jouw eigen huisstijl? Yes, we will! Zowel onze cadeaus als de kaartjes & verpakking zijn compleet te personaliseren.

Een greep uit ons assortiment.    
Bloemen
Borrelpakketten
Chocolade
Brievenbuscadeaus
Cadeaubonnen
Feestdagen
Planten & stekjes
Drankgeschenken
Pathé
Kraamcadeaus
Rituals

Looff zakelijk.

Met een eigen bedrijfsomgeving kunnen jouw collega’s zonder gedoe op rekening cadeaus, bloemen & gebak bestellen. Zo ontzorg je medewerkers, vermijd je tijdrovende facturen en declaraties en maak je het gemakkelijk om (structureel) attent te zijn.

Mooie klanten die wij al blij maken.

26-07-2023
9/10

Vergeetachtig als ik ben, iets vergeten te bestellen, even een telefoontje naar de klantenservice en een uur later had ik de bevestiging van de bestelling al in mijn mailbox. 3 dagen later was de attentie ook al afgeleverd: top!

P. Pelzer Vebego

11-04-2023
10/10

Leuk telefonisch en per e-mail contact gehad. Er is een mooi gepersonaliseerd product voor ons gemaakt. Planning verliep prettig en het was duidelijk wat wij moesten aanleveren.

Fleur 100%EMAIL

05-07-2023
9/10

Ze hebben een breed aanbod van artikelen en ze denken met je mee. Het daadwerkelijke eindproduct is ook datgene wat je besteld en/of ontworpen hebt.

Bianca Olthof Woningcorporatie Ons Huis

06-03-2023
10/10

Snelle & behulpzame service. Absoluta heeft een groot aanbod en je kunt gemakkelijk verschillende attenties sturen vanuit 1 platform.

Team Lewis

Alleen maar toffe cadeaus, iedereen blij.